[rev_slider alias=»Parkmobler-Frontslide» slidertitle=»NGL-Frontslide»][/rev_slider]

Aktuelt

Finn din healer og den behandlingsformen som passer deg

Det er mange ulike healingformer, hvor alle fungerer på hver sin måte. Det er viktig at du finner den metoden som resonnerer med deg. De fleste av våre healere er behandlere innen fler kategorier.

REIKIHEALINGINKAENERGIMEDISINTHETAHEALINGMINDFULNESSKLARSYNKVANTEMEDISINKRYSTALLHEALINGHOMEOPATI OG NATURMEDISINASTROLOGI
Previous
Next

Utvikle dine egne healingevner

Healerforbundet har mange dyktige utøvere og medlemmer som tilbyr ulike skoler for spirituell lære og naturlig helhet. Det er mange «veier til Roma» som det heter. Vi jobber alle med god etikk og ønsker de søkende det beste de kan få. Det er du selv som må kjenne på hva som er rett for deg og hvilken utvikling og med hvem du ønsker. Kanskje reisen også endrer seg underveis. Klikk på «les mer» for å hva de enkelte læremesterne tilbyr.

Vi er her for å bistå akkurat DEG!

Finn din vei herLes mer.. Finn din vei herLes mer..
Previous
Next

Alle mennesker er skapt i lys og kjærlighet. Vi opplever alle utfordringer gjennom livet som kan dimme lyset vårt og skape riper og sår som gjør at vi ikke kommer oss videre i livet. Traumer og blokkeringer vil hindre lyset i å finne plass. Sårene må heales og transformeres slik at kan gi plass til det vi fortjener. Det er ofte gjennom relasjoner, arv og miljø at vi lærer å kjenne på lyset og mørket, det positive og negative i livet. La oss hjelpe deg til å finne tilbake til den du egentlig er, kjærlighet. Du er aldri alene!