Lill-Marie Mathisen, Høvåg

Telefon: +4792203930
Hjemmeside: https://lillemarie.no/
E-post: lillmariemathisen@gmail.com

Lille marie har jobbet med healing i over 20 år. Hun har tatt alle gradene av Reiki, og holder kurs innenfor blant annet Reiki og healing. Hun har tatt Torunn Antonsens Healingskole, kurs i Energimedisin med Dr. Alberto Villoldo, kurs med Dr. Joe Dispenza, kurs i Silva metoden og mye, mye mer. Hun er i tillegg utdannet yogalærer fra India, Sri Vast Cente, kundaliniyoga lærer og lærer i medisinsk yoga. Hun driver både med yogaundervisning i klasser, gir individuelle timer og terapaustisk yoga. Tidligere jobbet hun som allmennlærer, men nå driver hun: Lille marie – yoga og energibalanse.

Lille marie er opptatt av hvordan vi selv kan hjelpe kroppen og sinnet til en bedre balanse med enkle verktøy. Noen ganger kan det være å gi seg selv en time med healing, andre ganger å lære seg en pusteteknikk, mens andre ganger kan det være å lære seg meditasjon for å kunne se dypere inn i seg selv.

Hun har behandlingsrom og yogastue på et lite idyllisk småbruk i Høvåg. Her gir hun behandling i healing, terapautsik yoga, samtale-healing og ørelysbehandling, i tillegg til ulike kurs innenfor yoga og energibalanse.